News

Drie nieuwe sites Parnassia Groep live

Zorgaanbieder Parnassia Groep maakt gebruik van drie nieuwe sites. Naast de overkoepelende portal van de Parnassia Groep gingen ook twee doelgroepensites live: Indigo voor mentale ondersteuning en Brijder voor verslavingszorg. In de nabije toekomst zullen Componence en de Parnassia Groep nog eens zeven sites lanceren.

Portaalpartner Componence

Mensen met een zorgbehoefte kunnen op de nieuwe sites van de Parnassia Groep terecht voor onder meer informatie, advies en een behandelplatform. Door de identieke overzichtelijke structuur vinden bezoekers snel hun weg. Alleen de kleurstelling verschilt per specialisme. Componence realiseert dit omvangrijke project op basis van Liferay Portal 6.1 Enterprise Edition en draagt als portaalpartner zorg voor de beveiliging, stabiliteit en beschikbaarheid van de complete oplossing.

Specialist in geestelijke gezondheid

De Parnassia Groep is een van de grootste aanbieders van geestelijke gezondheidszorg in Nederland. De organisatie zet hoog in op verregaande modernisering van de zorg en investeert voortdurend in verbetering en vernieuwing. Met een combinatie van e-health en face-to-face behandeling wil de Parnassia Groep de best mogelijke en betaalbare zorg bieden.

Meer weten?

Neemt u contact op met Componence via sales@componence.nl of +31(0)20 44 99 560. Voor informatie over de Parnassia Groep gaat u naar www.parnassiagroep.nl.


Drie nieuwe sites Parnassia Groep live

Zorgaanbieder Parnassia Groep maakt gebruik van drie nieuwe sites. Naast de overkoepelende portal...

Componence levert ICCO portal succesvol op

Ontwikkelingsorganisatie ICCO beschikt over een vernieuwde intra- en extranetportal. Componence...

Nieuwe release Liferay Portal 6.2 voltooid

De release van Liferay Portal 6.2 is een feit. Deze nieuwe ‘mobile-ready' versie voorziet in de...

Third Liferay Community Excellence Award for Componence

For the third consecutive year Componence receives the Liferay Community Excellence Award. The...

Terugblik inspirerende Liferay DevCon 2013

Componence kijkt terug op een boeiende eerste Liferay Developers Conference. Bevlogen Liferay...